Volt szerencsém végigkövetni az Őrház fejlődését az utóbbi időben. Emlékszem még a nyitásra, amikor ott dideregtünk a házikóban, és vártuk, hogy készen legyen a marhaszegy, és borda. Amikor délre mentünk, és csak kettő után tudtunk enni, mert még nem volt kész a remekmű.
Aztán olyanra is emlékszem, amikor ez év nyitás környékén kimentünk, és pillanatok alatt elfogyott az étel, így nekünk nem jutott pedig délután 1 körül érkeztünk.
De! és tartják sokan, hogy ami a, de előtt van az tulajdonképpen nem is számít :)
Őrház részlet, árak
Ez már a múlté! A hétvégén sikerült olyan finom, szaftos, zamatos – már jelzőket is alig találok – marhaszegyet ennem, mint még soha. A felszolgálás már a múlté, sorban állós rendszer van, ami szerintem nagyon sokat javított a kiszolgálás sebességén, és a vásárlói élményen. Magunknak válogatjuk, össze a finomabbnál finomabb kiegészítőket a hús mennyiségét pedig kérésnek megfelelően állítják össze a srácok.
N
Nincs is olyan messze
A kiszolgálás gyors, és kedves. Felemelő látni, ahogyan dolgozni, alkotni akaró, és tudó emberek építkeznek. Lépésről lépésre építenek fel egy álmot, amely emberek ezreinek nyújt hónapról hónapra örömöt, élményt.
Marhaszegy a szeletelés előtt, még melegen a fóliában nyammmmmmm
Aki nem csak enni szeret, de ízlelni is, akinek elég volt a hétköznapi nyüzsgésből annak a nyugodt környezet (kerthelység, medence, Duna) biztosítja azt a miliőt, amely egy gasztro élményt köt össze pihenéssel.
A kertben lévő medence, kép forrása az Őrház FB oldala
Fejlődést, további jó munkát, művészetet, kitartást és élményeket kívánok a csapatnak!
Hamarosan újra találkozunk! :)