WeEat

WeEat

Az ország egyik legfinomabb marhaszegye!!

Felemelő látni, ahogyan dolgozni, alkotni akaró és tudó emberek fejlődnek

2016. július 26. - WeEat

 img_1958.JPGMarhaszegy szelet :)

Volt szerencsém végigkövetni az Őrház fejlődését az utóbbi időben. Emlékszem még a nyitásra, amikor ott dideregtünk a házikóban, és vártuk, hogy készen legyen a marhaszegy, és borda. Amikor délre mentünk, és csak kettő után tudtunk enni, mert még nem volt kész a remekmű.

Aztán olyanra is emlékszem, amikor ez év nyitás környékén kimentünk, és pillanatok alatt elfogyott az étel, így nekünk nem jutott pedig délután 1 körül érkeztünk.

De! és tartják sokan, hogy ami a, de előtt van az tulajdonképpen nem is számít :)

img_1942.JPGŐrház részlet, árak

Ez már a múlté! A hétvégén sikerült olyan finom, szaftos, zamatos – már jelzőket is alig találok – marhaszegyet ennem, mint még soha. A felszolgálás már a múlté, sorban állós rendszer van, ami szerintem nagyon sokat javított a kiszolgálás sebességén, és a vásárlói élményen.  Magunknak válogatjuk, össze a finomabbnál finomabb kiegészítőket a hús mennyiségét pedig kérésnek megfelelően állítják össze a srácok.

N

Nincs is olyan messze

A kiszolgálás gyors, és kedves. Felemelő látni, ahogyan dolgozni, alkotni akaró, és tudó emberek építkeznek. Lépésről lépésre építenek fel egy álmot, amely emberek ezreinek nyújt hónapról hónapra örömöt, élményt.

img_1952.JPGMarhaszegy a szeletelés előtt, még melegen a fóliában nyammmmmmm

Aki nem csak enni szeret, de ízlelni is, akinek elég volt a hétköznapi nyüzsgésből annak a nyugodt környezet (kerthelység, medence, Duna) biztosítja azt a miliőt, amely egy gasztro élményt köt össze pihenéssel.

13690772_634779576689991_509022562307401412_n.jpg A kertben lévő medence, kép forrása az Őrház FB oldala

Fejlődést, további jó munkát, művészetet, kitartást és élményeket kívánok a csapatnak!

Hamarosan újra találkozunk! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weeat.blog.hu/api/trackback/id/tr228912994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása