WeEat

WeEat

EPIC (és ez nem fail) – a burgerek urai

2016. december 31. - WeEat

epic_logo.jpg

Történt egyszer, hogy a nyóckert elkezdték rehabilitálni, ennek egyik legszembetűnőbb projektje a Corvin sétány létrehozása volt. Raktak oda plázát, Andy bácsi kaszinóját, különböző italkimérő egységeket, meg Dumaszínházat, szóval minden adott volt, hogy a pénzünket jól el tudjuk verni, meg kiröhöghessük magunkat. Na de mi hiányzik ebből a képből? Naná, hogy egy jó burgerező. Ezt hivatott orvosolni az Epic, ami nem a zöldből, hanem a nyócból támad.

img_6989.JPG

Ritkán teszünk említést egy hely netes „megközelíthetőségéről”, de itt most muszáj pár szó erejéig méltatni a weblapot, ami olyan könnyen kezelhető és átlátható, hogy még egy olyan egyszerű lélek is, mint én könnyű szerrel kiigazodik rajta. Külön tetszik, hogy közérthető módon ismerteti meg velünk azokat az általuk elfogadott fizetési eszközöket – igen széles a paletta – melyekkel, mosogatás helyett egyenlíthetjük ki a számlánkat.

2016-02-9--18-05-03.jpeg

A dizájn letisztult és fiatalos.

epic_rendeles_kiadas.JPG

Rendelni előre összeállított burgerekből és magunk által – rövid ideig Gordon Ramsay-nek képzelhetjük magunkat – összeválogatott kreációkból lehet. Rendelésünk elkészítését, mint egy jó kocsmában a pultra könyökölve, akár szemmel verés esetének fennállásával is végigkövethetjük, vagy csak a helyünkön szépen elhelyezkedve várjuk, hogy a kijelzőn megjelenjen a rendelési számunk.

epic_eb_01.JPG

img_0390.JPG

Az élet számottevő részén kifejezetten kényelmes embernek tartom magam, így a rendelés során is ehhez tartottam magam, aminek eredményeként a választásom az előre összeállított Epic burgerkreációra esett.

img_0391.JPG

A 200 gr-os marhahúspogácsán kívül még egy jó adag pácolt marhahúst is tartalmazott, baconnal, cheddarral és BBQ szósszal megbolondítva, az alap összetevőket (szezámmagos buci, paradicsom, lilahagyma, jégsaláta, csemege uborka).

7ttror.jpg

Ez a tetemes mennyiségű hús 1690 hufért kerülhet a birtokunkba és azon melegében a bendőnkbe. Abszolút díjnyertes ajánlat, ami csak a gyomrunkat terheli meg a pénztárcánkat kevésbé. Az élmény maradandó volt, ahogy azt a hasfalamon keletkezett zsírréteg is mutatja.

img_0393.JPG

A pácolt marha és a barbecue szósz kellemesen ellensúlyozta a kissé szárazabb bucit. Természetesen köretnek hasábburgonyát kértünk, ami a mirelitek élmezőnyéből érkezett, panasz nem lehet rá.

img_0385.JPG

Kipróbálásra került még a Bacon Cheeseburger is, ami szintén 200 gr marhahúspogácsát, cheddar szószt és dupla cheddart tartalmazott az alap burgerösszetevőkön felül.

ykhapz.jpg

1390 hufért landolt a tálcánkon, ami szintén megsüvegelendő ajánlat. A buci kelleténél kissé szárazabb mivoltán kívül másba nem lehetett belekötni.

img_0384.JPG

img_0386.JPG

A végső konklúziónk az, hogy az EPICben epikus élményben volt részünk.

EPIC

Megközelíthetőség

A Corvin-sétány tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető, a parkolás megoldott.

Belső

Letisztult, fiatalos, tiszta.

Fizetési lehetőség

Készpénz

Mastercard

Maestro

Sodexo

Visa

SZÉP kártya OTP

SZÉP kártya MKB

SZÉP kártya KHB

Erzsébet utalvány

Ticket Restaurant

Hamburger összhatás

Epikus

Ár/Érték

*5

Összértékelés

Mindenképpen ajánlott

Adatlap

Nyitva tartás

Minden nap: 11:00-23:00 óráig

Cím

1082 Budapest, Corvin sétány 1

Email

info@epicburger.hu

Telefon szám

+36 30 943 05 24

Facebook

https://www.facebook.com/epicburgerbp

Honlap

http://www.epicburger.hu

 

Ne maradj le az újdonságokról, kövesd a WeEat oldalát a Facebook, segítségével!

A blogban közölt tények, adatok, információk a teljesség igénye nélkül tapasztalás útján keletkeztek és abszolút bővelkednek szubjektív elemekben. A közölt adatok nem szolgálnak se pozitív, se negatív jellegű marketing célokat. Az ételekhez térítés ellenében – és itt semmilyen természetbeni juttatás nem jöhet szóba – jutottunk hozzá.

A beszámolót Bandi burgerista készítette.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weeat.blog.hu/api/trackback/id/tr4612085627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása