Történt egyszer, hogy a nyóckert elkezdték rehabilitálni, ennek egyik legszembetűnőbb projektje a Corvin sétány létrehozása volt. Raktak oda plázát, Andy bácsi kaszinóját, különböző italkimérő egységeket, meg Dumaszínházat, szóval minden adott volt, hogy a pénzünket jól el tudjuk verni, meg kiröhöghessük magunkat. Na de mi hiányzik ebből a képből? Naná, hogy egy jó burgerező. Ezt hivatott orvosolni az Epic, ami nem a zöldből, hanem a nyócból támad.
Ritkán teszünk említést egy hely netes „megközelíthetőségéről”, de itt most muszáj pár szó erejéig méltatni a weblapot, ami olyan könnyen kezelhető és átlátható, hogy még egy olyan egyszerű lélek is, mint én könnyű szerrel kiigazodik rajta. Külön tetszik, hogy közérthető módon ismerteti meg velünk azokat az általuk elfogadott fizetési eszközöket – igen széles a paletta – melyekkel, mosogatás helyett egyenlíthetjük ki a számlánkat.
A dizájn letisztult és fiatalos.
Rendelni előre összeállított burgerekből és magunk által – rövid ideig Gordon Ramsay-nek képzelhetjük magunkat – összeválogatott kreációkból lehet. Rendelésünk elkészítését, mint egy jó kocsmában a pultra könyökölve, akár szemmel verés esetének fennállásával is végigkövethetjük, vagy csak a helyünkön szépen elhelyezkedve várjuk, hogy a kijelzőn megjelenjen a rendelési számunk.
Az élet számottevő részén kifejezetten kényelmes embernek tartom magam, így a rendelés során is ehhez tartottam magam, aminek eredményeként a választásom az előre összeállított Epic burgerkreációra esett.
A 200 gr-os marhahúspogácsán kívül még egy jó adag pácolt marhahúst is tartalmazott, baconnal, cheddarral és BBQ szósszal megbolondítva, az alap összetevőket (szezámmagos buci, paradicsom, lilahagyma, jégsaláta, csemege uborka).
Ez a tetemes mennyiségű hús 1690 hufért kerülhet a birtokunkba és azon melegében a bendőnkbe. Abszolút díjnyertes ajánlat, ami csak a gyomrunkat terheli meg a pénztárcánkat kevésbé. Az élmény maradandó volt, ahogy azt a hasfalamon keletkezett zsírréteg is mutatja.
A pácolt marha és a barbecue szósz kellemesen ellensúlyozta a kissé szárazabb bucit. Természetesen köretnek hasábburgonyát kértünk, ami a mirelitek élmezőnyéből érkezett, panasz nem lehet rá.
Kipróbálásra került még a Bacon Cheeseburger is, ami szintén 200 gr marhahúspogácsát, cheddar szószt és dupla cheddart tartalmazott az alap burgerösszetevőkön felül.
1390 hufért landolt a tálcánkon, ami szintén megsüvegelendő ajánlat. A buci kelleténél kissé szárazabb mivoltán kívül másba nem lehetett belekötni.
A végső konklúziónk az, hogy az EPICben epikus élményben volt részünk.
EPIC |
|
Megközelíthetőség |
A Corvin-sétány tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető, a parkolás megoldott. |
Belső |
Letisztult, fiatalos, tiszta. |
Fizetési lehetőség |
Készpénz Mastercard Maestro Sodexo Visa SZÉP kártya OTP SZÉP kártya MKB SZÉP kártya KHB Erzsébet utalvány Ticket Restaurant |
Hamburger összhatás |
Epikus |
Ár/Érték |
*5 |
Összértékelés |
Mindenképpen ajánlott |
Adatlap |
|
Nyitva tartás |
Minden nap: 11:00-23:00 óráig |
Cím |
1082 Budapest, Corvin sétány 1 |
|
|
Telefon szám |
|
|
https://www.facebook.com/epicburgerbp |
Honlap |
Ne maradj le az újdonságokról, kövesd a WeEat oldalát a Facebook, segítségével!
A blogban közölt tények, adatok, információk a teljesség igénye nélkül tapasztalás útján keletkeztek és abszolút bővelkednek szubjektív elemekben. A közölt adatok nem szolgálnak se pozitív, se negatív jellegű marketing célokat. Az ételekhez térítés ellenében – és itt semmilyen természetbeni juttatás nem jöhet szóba – jutottunk hozzá.
A beszámolót Bandi burgerista készítette.