WeEat

WeEat

Suelto Bistro – csülök, úgy ahogy még nem próbáltad

2016. április 16. - WeEat

Réges-régen egy messzi messzi galaxisban, na jó nem, csak egy délutáni böngészés során történt, hogy az arcképcsarnok feldobott egy gimnáziumi osztálytársam által kedvelt hirdetést, melynek képe megragadta a figyelmem és önkéntelenül is beindította a nyálelválasztásom.

Több se kellett, hű pocaktársammal Atival fel is kerekedtünk és bevetettük magunkat a Suelto Bistro, vagy Suelto Cafe and Grill (mindkét elnevezés fellelhető az internet végtelen hasábjain) nevezetű Madách téri kis helyre.

s_fal.JPG

A dizájn kellemes.

s_belso.JPG

Vannak nagymamabútorok, meg párnák az óriási ablakokban, ami így tökéletes lehetőséget nyújt a betévedő vendégek részére, hogy páholyból nézhessék végig, ahogy Mari néni és a kisnyugdíjas FC a szobapatkány falkájával porig alázza a tér amúgy is zsebkendőnyi zöld területét.

img_9153.JPG

A kiszolgálás nem feltétlenül emeli csillagászati magasságokba a helyet, de ennél többet inkább ezzel a kérdéssel nem foglalkoznék, a külföldieknek meg úgyis jó lesz az (mondják ezt biztos sokan).

A kínálat nem szorítkozik csak a burgerekre, sőt a repertoár kifejezetten széles, de mi természetesen nem hagytuk magunkat kibillenteni.

A burger kínálat letisztult, így sok időt nem kellett a választással töltenünk. Gyorsan berendeltünk egy Barbeque, valamint egy Csülök burgert, melyekhez köretnek steak buri és káposztasali társult.

img_9159.JPG

A burger kínálat letisztult, így sok időt nem kellett a választással töltenünk. Gyorsan berendeltünk egy Barbeque, valamint egy Csülök burgert, melyekhez köretnek steak buri és káposztasali társult. Itt kell megjegyeznem, hogy ízre és állagra a kolompér olyan volt, hogyha kinyitnám a „Hogyan csináljunk steak burgonyát?” nagykönyvet, akkor a Sueltos burgonya ott szerepelne.

img_9160.JPG

A választott étkek viszonylag gyorsan kiérkeztek egy kis suelto-s zászlócskával a tetejükön.

dsc_0582.JPG

Én mondom cuki.

img_9156.JPG

Mindkét alkotás sok magvas buciban érkezett, mely ízre kifejezetten finom volt, viszont sokat próbált (és itt nem kell semmi huncutságra gondolni) markunkban atomjaira esett szét.

img_9157.JPG

A barbeque hambi nevéből adódóan suelto barbeque szószt, marhahús pogácsát, cheddar sajtot, paradicsomot, lilahagymát, bacont és extra feltétként egy kis jalapeno paprikát tartalmazott pont ebben a sorrendben alulról felfelé haladva. Az ízek rendben voltak és a húspogácsa is marha ízű volt alátámasztandó azt az állítást, hogy 100% marhahúsból készítik.

img_9158.JPG

img_9162.JPG

Én kis naiv, gondoltam a csülök buri nyomokban csülköt is tartalmaz ezzel is adva egy kis csavart a dolognak, erre bakker a buciban egy jókora szelet főtt csülök csücsült csendben, úgy bőröstül, ahogy kell.

dsc_0581.JPG

Hozzá jó kis suelto tormás szósz dukált pirított káposztával, valamint cheddar, paradicsom és a fincsi kis lilahagyma.

dsc_0583.JPG

A jókora szelet csülök 20 dekásnak volt kikiáltva, de zsebmérleg hiányában én csak úgy elfogadtam ezt az állítást. Kellően sós és főtt volt, és omlott meg minden, na nem a bőre.

dsc_0579.JPG

Szóval így vagy úgy, de csak meg lett bolondítva ez a történet.

A finom étkeket gazdag gyümölcstartalommal bíró házi készítésű limonádéval öblítettük le és boldogan simogattuk meg hasikánkat örömmel konstatálva, hogy most úgy kb. három óráig megint nem leszünk éhesek.

A Suelto elhelyezkedéséből és belső hangulatából adódóan sokrétű felhasználást tesz lehetővé, így kitűnően alkalmas egy meghitt teázásra egy kiadós ebédre, vagy akár egy baráti sörözésre, burgerezésre és még sorolhatnám. Persze lenne mit csiszolni a kiszolgálás színvonalán, de ez lehet akár vérmérséklet kérdése is, úgyhogy ezt mindenki döntse majd el maga.

Suelto Bistro

Megközelíthetőség

Madách tér, a kérdés inkább az mivel nem lehet megközelíteni. Központ, ennyi!

Belső

Retro, hipszter, trendi, graffiti

Fizetési lehetőség

Készpénz, kártya (Visa, Mastercard)

Hamburger összhatás

Ár/Érték

Megfelelő

Összértékelés

Ha arra jársz nézd meg!

Adatlap

Nyitva tartás

H-CS: 11:30-00:00 óráig

P:       11:30-02:00 óráig

Sz:      12:00-02:00 óráig

V:       12:00-00:00 óráig

Cím

1075 Budapest, Madách Imre tér 1.

Email

suelto.foglalas@gmail.com

Telefon szám

(1) 780 9815

Facebook

https://www.facebook.com/sueltomama

Honlap

www.suelto.hu

 

Ne maradj le az újdonságokról, kövesd a WeEat oldalát a Facebook, segítségével!

A blogban közölt tények, adatok, információk a teljesség igénye nélkül tapasztalás útján keletkeztek és abszolút bővelkednek szubjektív elemekben. A közölt adatok nem szolgálnak se pozitív, se negatív jellegű marketing célokat. Az ételekhez térítés ellenében – és itt semmilyen természetbeni juttatás nem jöhet szóba – jutottunk hozzá.

A beszámolót Bandi burgerista készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://weeat.blog.hu/api/trackback/id/tr758631200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása